×

Zona e KerkimitInfo

Bileta

Të gjithë 150-Al
Bileta për fëmijë (deri në 17 vjeç) 50-Al
Grupe nxënësish dhe studentësh të shoqëruar nga mësues dhe profesorë Hyrje pa pagesë
Ish të përndjekur politikë me paraqitjen e kartës e Shoqatës së Ish të Përndjekurve politikë Hyrje pa pagesë

Orari

E hënë 08:30-14:30
E martë 08:30-14:30 17:00-19:00
E mërkurë 08:30-14:30 17:00-19:00
E ejte 08:30-14:30
E premte 08:30-14:30
E shtune 09:00-12:00

Adresa

Bulevardi Skënderbeu, 26
Shkodër, Shqiperi
5 minuta larg Kinema Millennium Shkoder