×

Zona e KerkimitEVENTET

Ecuria e vitit 2016

Viti 2016 ka qenë viti i dytë i punës për Vendin e Dëshmisë dhe Kujtesës....

Titulli i eventit 3

After you have inserted a picture or drawing object into a Word document (see In...

Titulli i eventit 2

After you have inserted a picture or drawing object into a Word document (see In...